Severina održala poslednji “The Magic Tour” show

U subotu veče jednoj od naših najpopularnijih pevačica naklonila se prepuna Arenu Stožice u Ljubljani. Severinin ‘The Magic Tour’ show u rekordnom roku osvojio je čitav region.

Severina, Foto: Jani Ugrin

Nakon Splita, Beograda i Zagreba, došao je red i na Ljubljanu. Severina Kojić je sinoć zaključila ‘The Magic Tour’ emotivnim koncertom.

Turneja, produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada, uključivala je dva i po sata koncerta, koji je počinjao mističnim trikom. Na pozornici u obliku dijamanta trikovi su se smenjivali, a najveći Severinini hitovi u pratnji 16 vrsnih muzičara i gudača se se ređali, popraćeni s 20 spektakularnih plesnih koreografija, kostima.

Koncerti, podeljeni u četiri dela bili su mešavina kabarea, Dalmacije, bluesa i modernih ritmova, a uz Severinu je na turneji bilo i preko 100 članova tima, kojima se posebno zahvalila:

‘Želim vam se zahvaliti od sveg srca što ste dali sve od sebe, što ste se svi trudili kao da je vaš koncert, to je za mene veliki blagoslov i velika sreća. Želim vam se zahvaliti i jer ste razlog za ovaj uspeh bili vi, hvala vam na svemu što ste dosad napravili. Zahvaljujem se svima što ste uložili i srce i dušu i svoje talente i živote, što ste sve to ostavili na bini i što ste bili tu baš u najtežim trenucima’, poručila je Severina.

Izvor: tportal.hr

Preporučene Vesti