IN MEMORIAM

Sa velikom tugom primili smo vest da je Zoran Simjanović, srpski kompozitor, preminuo od posledica korona virusa u 75. godini života. UDS upućuje iskreno saučešće porodici.

Vrhovni kasacioni sud doneo pozitivnu odluku

Vrhovni kasacioni sud je doneo pozitivnu odluku po reviziji koju je izjavila organizacija OFPS protiv presude Privrednog apelacionog suda donete u postupku protiv Kanala 9 iz Novog Sada radi ujednačavanja

IN MEMORIAM

Sa velikom tugom primili smo vest da je Predrag Živković Tozovac, srpski kompozitor, tekstopisac, harmonikaš i pevač narodne i folk muzike preminuo od posledica korona virusa u 86. godini života.

Počela sa radom prva domaća streaming platforma sa domaćom muzikom-Balkan myusic

Korisnici ove platforme mogu slušati omiljene pesme domaćih i regionalnih muzičkih izvođača onlajn putem mobilnog uređaja i aplikacije Balkan Myusic, bilo kada i bilo gde. Više informacija možete pronaći na

IN MEMORIAM

Sa velikom tugom primili smo vest da je čuveni kantautor, pesnik i glumac Zafir Hadžimanov preminuo od posledica korona virusa u 78. godini života. UDS upućuje iskreno saučešće porodici.

IN MEMORIAM

Sa velikom tugom primili smo vest da je čuveni bubnjar Dragoljub Đuričić preminuo od posledica korona virusa u 68. godini života. UDS upućuje iskreno saučešće porodici.

IN MEMORIAM

Sa velikom tugom primili smo vest da je muzičar i kompozitor Aleksandar Sanja Ilić preminuo od posledica korona virusa u 70. godini života. UDS upućuje iskreno saučešće porodici.

Preminuo Dejan Bošković, vlasnik i direktor diskografske kuće Ammonite doo

Sa velikom tugom primili smo vest da je preminuo Dejan Bošković, vlasnik i direktor Ammonite doo, koja je dugogodišnji član Unije diskografa Srbije. Unija diskografa upućuje iskreno saučešće Dejanovoj porodici.

UNITED Media, SBB i rupe u zakonu – “Sporni” statusi kanala i emitovanja -DJS- (TV Happy 11.02.2021)

Odgovor Sokoja na dopis Unije diskografa Srbije