San Remo: Prekinuli nastup pa diskvalifikovani

Na italijanskom muzičkom festivalu San Remo dogodio se incident kada su se dvojica poznatih pevača koji su nastupali kao duo pretposlednje večeri, posvađala oko aranžmana pesme, zbog čega je jedan od njih izašao sa bine, a drugi zatim prekinuo izvođenje.

San Remo, Foto: Promo

Pevači su kasnije tokom večeri diskvalifikovani sa takmičenja, a televizija Rai koja organizuje ovaj festival saopštila je da razmatra mogućnost novčane kazne zbog narušavanja ugleda događaja.

Kako prenose italijanski mediji izjave svedoka, muzičari Morgan i Bugo trebalo je da nastupe zajedno sa jednom numerom, ali su i prethodnih dana tokom proba neprekidno svađali.

Morgan je optuživao Buga da mu nije dovoljno zahvalan što ga je “doveo” na San Remo, a Bugo navodno nije bio zadovoljan što je njegov kolega neprekidno menjao aranžmane.

“Neposredno uoči nastupa, dok ih je voditelj na bini najavljivao, dvojica pevača počela su oštro da se svađaju, kada je Morgan rekao Bugu da će pesmu izvesti sa potpuno prpomenjenim tekstom. Bilo je pljuvanja, ujedanja i psovki”, prenose mediji izjave prisutnih novinara i očevidaca.

Kada su izašli na binu, Bugo je posle prvih stihova napustio binu, a Morgan je zatim izašao za njim. Na bini i u publici nastala je pometnja dok su voditelji pokušavali da saznaju šta se događa.

“Ružne namere, nevaspitanje, nezahvalnost, tvoja drskost, radiš šta god ti padne na pamet. Nered jeste forma umetnosti, ali ti gajiš samo zavist, umesto da budeš zahvalan što si na ovoj bini i poštuješ onoga ko te je ovde doveo – a to sam ja”, otpevao je Morgan pre nego što je njegov partner napustio binu San Rema.

Morgan je uoči festivala za Buga rekao da je njegov omiljeni izvođač, osim što mu je i prijatelj.

Izvor: rs.n1info.com

Preporučene Vesti