Madona otkazala prvi od 15 koncerata u Londonu

Pop ikona Madona otkazala je u subotu prvi od 15 predviđenih koncerata u Londonu koji je trebalo da se održi danas. Kupci su obavešteni o otkazivanju koncerta porukom u subotu, a nakon toga im je vraćen novac, objavio je organizator koncerta “Ticketmaster”.

Madonna, Foto: REUTERS/Lucas Jackson

Koncert je trebalo da se održi u više od sto godina starom pozorištu “London Paladium” sa 2.300 mesta. Idući koncert održaće se u istom pozorištu u sredu, stoji na internet stranici “London Paladiuma”. Madonini koncerti će se u Londonu održavati do 16. fubraura.

Šezdesetjednogodišnja “kraljica popa” otkazala je koncerte u Lisabonu prošle nedelje, napisavši na Instagramu da “mora da sluša svoje telo i odmori se”.

Promoter njenih koncerata u Portugalu izvinio se fanovima na Fejsbuku, pa je napisao kako se pevačica još bori sa “bolovima od neprestanih povreda”.

Nedavno je Madona objavila fotografiju sebe u ledenoj kupki na Instagramu.

Prema medijskim izveštajima u novembru je rekla posetiocima koncerta u San Francisku da ima oštećene ligamente i probleme s kolenima.

Nekoliko koncerata u sklopu svetske turneje “Madame X” otkazano je u SAD-u prošle godine, uključujući predviđene koncerte u Bostonu, Njujorku Majamiju.

Izvor: hina.hr

Preporučene Vesti