Džastin Biber novim singlom “Get Me” najaviо album

Planetarno popularni Džastin Biber novim singlom “Get Me” nastavlja s predstavljanjem muzike koja će se naći na njegovom iščekivanom, petom studijskom albumu „Changes“. Nova pesma jednog od najuspješnijih muzičara svih vremena usledila je nakon singla „Yummy“, koji je predstavljen početkom januara. 

Justin Bieber, Foto: Kevin Winter

Pesma “Get Me” donosi atmosferične R&B elemente iznad kojih se prostiru zavodljivi i senzualni vokali. Džastin se na novom singlu pridružila R&B miljenica, popularna Kehlani („You Should Be Here”, „Gangsta”). Novi Džastinov singl naći će se na njegovom petom studijskom albumu „Changes“, koji će svetlo dana ugledati 14. februara ove godine.

Džastin je početkom godine iščekivanim samostalnim singlom „Yummy“, zaraznim hibridom pop i R&B muzike, obeležio početak novog poglavlja u karijeri. Pesma je dobila i prateći videospot, koji je u manje od mesec dana na YouTubeu skupio više od 130 miliona pregleda.

Uz novu muziku, pevač je obožavaocima predstavio i dokumentarnu seriju “Seasons”, koja će njegovoj publici dati uvid u proteklih nekoliko godina njegovog života. Nizu uzbudljivih vesti Džastin je pridodao i najavu severnoameričke turneje, koja počinje u petom mesecu ove godine.

Popularni muzičar je poslednji studijski album „Purpose“ objavio 2015. godine. Izdanje su obeležili hitovi „Sorry”, „What Do You Mean?”, „Love Yourself” i „Where Are Ü Now”.

Izvor: music-box.hr

Preporučene Vesti