Turska nacionalna televizija snima dokumentarac o Toniju Cetinskom

Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih hrvatskih muzičara Toni Cetinski dobio je ponudu od turske nacionalne televizije za snimanje dokumentarnog filma o njemu.

Toni Cetinski, Foto; Željka Dimić

Toni se trenutno nalazi sa međunarodnoj turneji “Samo ljubav”, a za hrvatske medije ističe da je bio prijatno iznenađen kada je dobio pismo ponude za snimanje.

Film će biti sniman u okviru serijala “There is music between us”, i to u Rovinju, po Tonijevoj želji.

“Ljudi s turske televizije poštovali su moju želju da snimamo u mom gradu, ispod svete Fume. Ovo mi je veliko priznanje. Srećan sam i zahvalan zbog svega što se događa”, rekao je on za “Jutarnji.hr”.

“There is music between us” je veoma popularan serijal voditelja Fuata Gunaža, a u projektu su od 2015. učestvovali Boney M, Piter Gejbrijel, Džermejn Džekson, Al Ban, Džoni Logan, Goran Bregović, Amira Medunjanin, Džuls Holand, a Toni je je prvi muzičar iz Hrvatske o kojem će biti snimana ova emisija.

“Drag mi je koncept emisije koja je rađena s ciljem da se pokaže kako, bez obzira iz kog dela sveta dolazimo i gde živimo, svi imamo muziku koja nas spaja”,  rekao je Toni, čiju ćemo epizodu verovatno videti ove jeseni.

Izvor: mondo.rs

Preporučene Vesti