The Frajle zakazale još jedan koncert u Lisinskom

Nakon velike zainteresiranosti za koncert The Frajli 14. marta ove godine zakazan je i drugi datum u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog (15.3.) koji potvrđuje kako je poseban odnos između ovih dama i zagrebačke publike.

Tri godine zaredom Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča rasprodale su Lisinski, a tako će biti očito i ovoga puta. Prošle godine objavile su novi album „Obraduj me“ na kojem su se našle neke od najpoznatijih pesama legendarnih muzičara, a na svakoj su pesmi ugostile originalnog izvođača te pesme. Album je najavio saradnju s Vannom na pesmi “Ako je vrijedilo išta”, dok aktualni singl, pesma “Žuta ruža”, koju su otpevale sa Željkom Bebekom, već mesecima ne silazi s radijskih top-lista.

Od poslednjeg nastupa u Lisinskom učestvovale su i na CMC festivalu s pesmom “Zlato”, te na Splitskom festivalu s pjesmom “Noćas si moje vino”. Obe su pesme takođe bile na radijskim top-listama, što je doprinelo činjenici da je Frajlama 2019. godina bila izuzetno uspešna godina. Biće takva, izgleda, i 2020 godina.

Stoga, ne propustite veče puno neizostavnih evergreen pesama po kojima su The Frajle poznate širom regiona te osigurajte svoju ulaznicu na vreme!

Izvor: music-box.hr

Preporučene Vesti