Medea novim singlom “Stranci u našoj sudbini” nastavlja uspon na muzičkoj sceni (VIDEO)

Medea, novo ime Croatia Recordsa među mladim snagama, iako je još uvijek srednjoškolka, Medea se već otisnula u muzičke vode te ostvarila saradnju s Damirom Kedžom na singlu “Ne mogu iz dana u noć” koji je u rekordnom roku zaseo na prvo mesto top liste Cro top 20, a odmah zatim usledio je i prvi samostalni singl “Moja je ljubav plava” s kojim se prošle godine predstavila na 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih kompozicija gde je oduševila publiku i žiri. Medea trenutno pohađa dve srednje škole – gimnaziju i srednju muzičku školu, a u slobodno vreme peva i svira klavir.

Sada se pod okriljem Croatia Recordsa predstavlja s novim singlom “Stranci u našoj sudbini”. Prekrasne stihove ove pop balade napisao je Nikola Belčić, a komponovao Marko Tomasović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Ivan Popeskić.  Spot je sniman u Centru Gervais, Opatija, a režiju potpisuje Filip Gržinčić.

Medea je već osvajala nagrade, pevala na dečjim festivalima, a veliku pažnju ostvarila je odličnim nastupima u muzičkom talent showu Zvezdice. Smatra kako je muzika njen put i u njoj pronalazi svoj poziv. Nakon potpisanog ekskluzivnog ugovora za Croatiu Records, ova mlada talentovana pevačica kreće novim singlom osvajati muzičku scenu, a s obzirom na vokalne sposobnosti koje poseduje to će joj sigurno poći za rukom.

Izvor: crorec.net

Preporučene Vesti