Novi album Aleksandre Kovač početkom 2020. godine

Aleksandra Kovač, jedna od najuspešnijih srpskih kompozitorki i kantautorki, 10. januara 2020. godine vraća se na scenu autorske popularne muzike sa novim albumom „Mlečni put“.

Aleksandra Kovač, Foto: Maja Dedagić

Prvi singl sa albuma, pesma „Mlečni put“ je najava baladnog albuma, koji okuplja pesme različitih stilova među kojima su i neke koje je ova muzičarka komponovala za druge izvođače tokom poslednjih 20 godina, ali ovog puta u potpuno novim aranžmanima i orkestracijama i Aleksandrinom izvođenju.

Sve pesme prati potpuno novi art koncept, audio i video prezentacije koja nije uobičajena u našem regionu. Album je vrsta muzičke biografije, u kom Aleksandra muzikom dočarava neke od najtežih, ali i najsrećnijih trenutaka svog života.

„Ovaj album predstavlja krunu moje kompozitorke karijere u popularnoj muzici i u njega sam utkala sve teške i potresne trenutke koje sam proživljavala protekiih godina“, istakla je Aleksandra Kovač povodom izlaska ovog albuma koji je, kako kaže, najava za pisanu biografiju koja se očekuje do kraja 2020. godine.

Izvor: danas.rs

Preporučene Vesti