„Neverne bebe“ i Neno Belan zajedno u novoj pesmi

“Zajedno“ – simboličan je naziv novog singla benda „Neverne bebe“ na kome se kao gost pojavljuje popularni kantautor Neno Belan.

Neverne Bebe i Neno Belan, Foto: Večernje Novosti

Spot za pesmu punu pozitivnih vibracija sniman je na više lokacija u regionu (Valjevo, Banja Koviljača, Rijeka, Krk, Moskva, Crnogorsko primorje), obiluje lepim slikama prirode i opuštenom, prijateljskom atmosferom, a kako akteri kažu, svaki segment snimanja je bio pravo uživanje.

– Želimo da u sveopštem sivilu pošaljemo neke pozitivne poruke koje će biti lako razumljive svakom čoveku gde god se nalazio, o suštinskoj potrebi da život vredi samo kada se deli sa ljudima dobre volje i čistog srca. U današnjem trenutku nam ostaje veoma malo vremena za emocije, druženje i iskrenost, a muzika je jedan od najprirodnijih načina da se čak i uz aktuelne poteškoće osećamo bolje – kaže Milan Đurđević, frontmen benda „Neverne bebe“, govoreći o prvom singlu sa novog albuma koji je u pripremi.

– Kroz karijeru dugu 26 godina nismo pravili kompromise, nešto slično desilo se i sa ovom pesmom. Na jubilarnom rođendanu kultnog Radija „202“ sreli smo se sa Nenom Belanom, shvatili da nam se senzibiliteti u ovom slučaju potpuno poklapaju i do saradnje je došlo nepreteciozno i prirodno. Uživali smo u druženju i sigurni smo da će publika širom regiona u svakom stihu novog singla to osetiti – dodaje Đurđević.

„Neverne bebe“ privode kraju snimanje novog, osmog studijskog albuma, a Novu 2020. godinu dočekaće na velikom koncertu u Herceg Novom. U narednoj godini očekuje ih izlazak multimedijalnog izdanja sa novim pesmama, dokumentarnim filmom o dosadašnjoj karijeri i još nekim iznenađenjima, kao i izuzetno živa koncertna aktivnost.

Izvor: novosti.rs

Preporučene Vesti