Indira Forza prvi put sa bendom u Kasini

Prvi put uživo s bendom, Indira će gostovati u klubu Kasina i prvi put izvesti novi hit singl “Prvi se pamti’’. Najlepši je to poklon publici Indire Forze za kraj njene vrlo uspešne godine.

”Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mesecu slavlja i veselja!’‘- poručila je Indira Forza.

Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka na sreću svoje brojne publike.

Indira kraj 2019. provodi radno,a posebno se raduje koncertu u najboljem beogradskom klubu Kasini.

“Muzika je moj život , volim stvaranje muzike, pevanje, ali najlepše na svetu mi je pevati s mojom publikom. Ta energija koju dobijem na koncertima daje mi snagu da budem najbolja. Kasina jedva čekam zapevati s vama, čekam vas uz sjajne momke iz mog benda i verujem da je to najbolji party koji možete zamisliti. Volim istraživati muziku, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvek sve naše ideje realizira pomerajući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspeha, mnogobrojnih koncerata i sreće’’,naglasila je Indira.

Ako je suditi po novoj pesmi ”Prvi se pamti”, album najavljen za sledeću godinu biće prava muzička poslastica.

Izvor: svet.rs

Preporučene Vesti