Bend “Sunshine” ponovo na sceni sa pesmom “Da li sam” (VIDEO)

Beogradski hip–hop metal sastav “Sunshine”, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, vraća se na scenu singlom “Da li sam”. Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj godine. Spot potpisuje Vuk Protić, a stajling “Koncept 45”.

Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda “Sunshine” su se tokom devedesetih godina ubrajali u najbolje spotove domaće scene. Ekranizacije pesama “Iza horizonta” i “Misli mene gone” pamte mnoge generacije, a sada takav vid saradnje “Sunshine” nastavlja u istom ritmu sa Vukom Protićem koji tokom proteklih nekoliko godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

“Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. I naravno celom “Sunshine Crew”, koji svojim uticajem prebacuju celu sliku “Sunshine” u krosover bend. Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na realizaciji novih pesama – izjavio je frontmen benda Bane Bojović.

Izvor: blic.rs

Preporučene Vesti