“Circles” Maca Millera

Posthumno izdanje repera Maca Millera, album „Circles“, podsetilo je fanove na talenat koji je ovaj izvođač posedovao. Mac je preminuo septembra 2018. godine u svom studiju dok je radio na pesmama za ovo izdanje.

Millerov producent i saradnik, Jon Brion, priveo je kraju rad na albumu  što je rezultiralo ovim impresivnim izdanjem. Ploča „Circles“ je šesti studijski album Maca Millera kojim je želeo da unapredi svoj reperski izraz i muzičke matrice obogati različitim stilovima.

Mac Miller, Foto: Promo

Emo rep, sofrt rok, pop, hip-hop, indi folk i elektro čine sastavni deo muzičkog izraza na albumu „Circles“. Miller je napravio iskorak utoliko što je svoj stil repovanja prilagodio zadatom muzičkom ambijentu dok je u pojedinim numerama, pevušeći refren, dao na težini temama koje je obrađivao.

Mac se dugo borio sa zavisnošću od raznih opijata i alkohola. Pesme na albumu „Circle“ upravo govore o tim iskustvima, Millerovoj želji da sa tim potrebama izađe na kraj, ljubavi i životnoj radosti.

Čak devet od dvanaest pesma sa izdanja „Circles“ se od ove nedelje nalazi na Billboardovoj listi singlova. Taj uspeh danima je nagoveštavala količina strimova na relevantnim digitalnim platformama. Pored prvog singla “Good News”, ključna pesma je i „Blue World“ koju je producirao Guy Lawrence (deo elektro dvojca Disclosure).

Izvor: mascom.rs

Preporučene Vesti