Hip Hop festival “2Hot4Stage Fest” od 28. februara do 1. marta

Najveći regionalni Hip Hop festival pod nazivom “2Hot4Stage Fest”, ove godine će biti održan od 28. februara do 1. marta, sa glavnim danom u BelExpo centru 29. februara.

Hip Hop, Foto: Promo

Fest predstavlja najvažniji događaj u godini za sve regionalne umetnike hip-hop žanra. Ovogodišnji festival nosi ime “uLIČNA KULTURA” i ističe važnost u doprinosu pojedinca za zajednicu, odrazu lične kulture i svojevrsnog pečata koji svako od nas ima, ali i odgovornosti koju umetnička individua nosi sa sobom utičući svojim delom, radom i primerom na publiku i buduće naraštaje.

Kao zagrevanje pred festival, organizatori ovog događaja najavljuju “promo dan” koji će biti održan 26. januara u Dorćol Platzu. U sklopu “promo dana” biće održano, sada već tradicionalno, plesno nadmetanje “DANCE cypher king and queen”, ali i kviz hip-hop znanja gde će u oba takmičenja pobednici osvojiti novčane i robne nagrade prijatelja festivala.

Da bi žurka bila još interesantnija, organizatori su se potrudili da u koncept bude uključen i “History Wall” sa antikvitetima i unikatnim predmetima iz privatnog vlasništva pionira Hip Hopa sa naših regiona, zatim “Street ART” kutak gde će mladi umetnici na licu mesta pokazati svoj talenat, kao i “Džanglmanija” aktivacija ekipe “Emankipacija”, sačinjena od studenata i profesora sa Filozofskog fakulteta.

Za muziku su zaduženi teoretičar Hip Hop-a, ali i dobro poznati DJ Bege Fank uz pomoć DJ Doobie-a, ali i mlada pevačica soul i R&B muzike koja nam dolazi iz Austrije pod imenom Savi Kaboo.

Na ovom promo događaju, svi zainteresovani će imati priliku da obezbede sebi kartu za “2Hot4Stage Fest” po specijalnim promo cenama.

Izvor: Promo

Preporučene Vesti