Gabi Novak objavila „Sanjaj jedini“

U studiju Croatia Recordsa Gabi Novak snimila je novu pesmu „Sanjaj jedini“. Iako je ova diva već odavno odlučila kako neće snimati nove pesme, ove godine ih je objavila čak dve.

Prvo je na nagovor saradnice Aleksandre Kovač otpevala pesmu „Netko čeka na tebe“ za film „Šavovi“, a nedavno je premijerno prikazan spot za pesmu „Sanjaj jedini“. Pesma autora Fedora Boića (muzika i aranžman), Nenada Ninčevića (tekst) i Ante Gele (aranžman za gudače) savršeno pristaje osećajnom i nežnom glasu prefinjene pevačice.

“Smatrala sam da sam napravila jedan dobar opus svojih pesama koje potpisuju veliki saradnici i da sam diskografski ispunila sva očekivanja. Bilo je naravno ponuda, ali ih nisam prihvatala. Nisu to bile loše pesme, naprotiv bile su odlične, ali se ja nisam u njima pronalazila. I mislim da je to najpoštenije, ako ih ne osećam, neću ih ni pevati. Onda mi je nedavno prišao Fedor Boić i rekao da ima pesmu za mene koju je čuvao par godina. Pesma mi se svidela i zato sam je pristala snimiti. To je jedan lepi pop, uživala sam snimajući je uz vrhunske muzičare. Ova pesma ne znači da nameravam snimiti novi CD, ali evo promenila sam mišljenje što se tiče snimanja pesama, rekla je Gabi. “

Izvor: www.soundguardian.com

Preporučene Vesti