Bend Dram objavio debi album

Sve popularniji novitet na domaćoj muzičkoj sceni, bend Dram, objavio je prvo zvanično izdanje “Nećemo promeniti svet” pod etiketom PGP RTS-a, a kao sublabel #indiegas, koji verovatno najbolje opisuje pravac njihove muzike.

Kombinacija modernih svetskih tokova, indie synth-pop rok zvuka i maternjeg jezika privukla je prvu osetniju fan bazu oko benda. Album “Nećemo promeniti svet” nalazi se u prodaji u fizičkoj formi u svim prodavnicama nosača zvuka, kao i na digitalnim platformama.

Uz informaciju o izlasku albuma, bend je najavio i svoj prvi veliki koncert, ujedno i promociju izdanja za 21. mart 2020. godine i to u sali Amerikana, u Domu omladine Beograda. Ulaznice za koncert su podeljene u nekoliko faza. Earlybird ulaznice su, na opšte iznenađenje samih članova benda, rasprodate u prvih desetak dana! Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 400 dinara.

To će biti i jedini promotivni kontigent pre početka zvanične prodaje preko tickets servisa po regularnim prodajnim cenama. Dram će na koncertu u Amerikani imati i specijalne goste, ali o tome će se naknadno oglasiti.

Izvor: balkanrock.com

Preporučene Vesti