Zdravko Čolić održao prvi od pet koncerata u Štark areni

Najpopularniji jugoslovenski pop pevač Zdravko Čolić Čola večeras je održao četvoročasovni koncert pred beogradskom publikom u Štark areni.

Foto: J. Z. T.

Čolić je koncert otvorio pesmom Produži dalje, a, bez dugačkih govora, u prepunoj areni nizao je hitove što starijeg što novijeg datuma, Oj devojko selen velen, Merak mi je, Krasiva, Noć mi te duguje, Ničeg nije bilo između nas, Okano…

U pauzi nakon sat ipo pevanja, nastupio je bubnjar Dragoljub Đuričić i njegova grupa Balkanska lavina.

Čolića su uz pesme pratili igrači, bilo je tu i baleta, modernog ali i trbušnog plesa. Pesme koje je posle dugo godina izveo poput Zelena si reka bila, Ružice moja Ruška i Čaje šukarije oduševile su publiku.

Među ljubiteljima Čolinih hitova večeras je bilo svih generacija. Od sedmogodišnjaka do osamdesetogodišnjih ljudi. I svi su u glas pevali, plesali, a poneki su i zaplakali.

Bilo je tu i dodatnih efekata, uz pesmu Glavo luda sa plafona padali su baloni, a uz ostale pesme konfete i imitacije snega.Uz binu često uz taktove pesama sevnuo je vatromet ali i plamen vatre.

Koncert je završen oko ponoći pesmom Kuća puna naroda, a na bis su takođe otpevane April u Beogradu, Ti si mi u krvi i Kao moja mati.

Izvor: www.danas.rs

Preporučene Vesti