“Van Gog” osvojio Skandinaviju (VIDEO)

Oko 400 posetilaca u Malmeu i stotinak više u Oslu je, nošeno talasima nostalgije, ali i primesama modernog zvuka i budućnosti, uživalo u petak i subotu na prvim koncertima grupe “Van Gog” koje je popularni srpski bend održao u Skandinaviji.

Zvonimir Đukić Đule i ekipa su radost započete ovogodišnje turneje konačno podelili i sa fanovima sa severa Evrope, koji su doživeli pravu ekstazu uživajući u širokom opusu pesama. Uglas su se pevale čuvene “Neko te ima noćas” i “Mama”, koje su ucrtale prve strelice na višedecenijskoj mapi puta benda, kao i neprikosnoveni hitovi “Kolo”, “Anđele moj, brate”, “Spisak razloga”, “Brod od papira”…

Reakcija nije bila ništa slabija ni kad su na red došli hitovi sa aktuelnog, nagrađivanog albuma “More bez obala” – “Više te ne volim ko pre”, “Emotivno miniran”, “Ruža i trn”…

Hvala na vrelom huku, osmesima, zagrljajima i fantastičnom raspoloženju koje ste podelili sa nama sinoć – napisali su članovi benda na “Instagramu” posle koncerta u Malmeu.

Po završetku svirke u Oslu, utisci na društvenoj mreži su bili još jači:

Još jedna luda noć, raspevana publika i pankerski raspoložen bend. To se zove prasak za pamćenje.

Poljubac pred Đuletom.

Još uvek pod utiskom dve nezaboravne večeri, Zvonimir Đukić Đule je za “Novosti” napomenuo:

U Malmeu smo obišli ceo grad i klubove, jer je za to bilo vremena. U Oslu je, sa druge strane, sve bilo knap. Fantastični vremenski uslovi su nas pratili tokom puta. S obzirom na to da smo se prvi put predstavili u Skandinaviji, koncerti su bili na radost naših fanova. Publika svih generacija je bila neverovatno raspoložena i horski je ispratila većinu pesama.

Ne prestaje “Van Gog” da iznenađuje svoje obožavaoce. Još uvek je svež album “More bez obala”, a već se krčka nešto sveže. Đule i ekipa su na “Instagramu” objavili da se, sa koncertnih pozornica, nakratko vraćaju u studio i da je nova pesma na pomolu.

Izvor: novosti.rs

Preporučene Vesti