U Kraljevu održan drugi hardkor-pank festival

U kraljevačkom klubu „Rok ordinacija“ minulog vikenda održan je drugi po redu hardkor-pank festival pod nazivom „Flame still burns”. Publici iz grada na Ibru, ali i okolnih gradova, koja je u velikom broju ispunila ovaj kraljevački klub, u dobroj atmosferi, kvalitetnim nastupima i sa velikom količinom pozitivne energije predstavili su se ovdašnji pank bend „Sedativ“ koji je posle pauze od dve decenije ponovo koncertno aktivan, sjajna i energična beogradska hardkor ekipa „Bronze“ i „Reflection” iz Gornjeg Milanovca koji je u potpunosti opravdao epitet jednog od trenutno najperspektivnijih i najboljih hardkor bendova u regionu.

Foto: N.T.

Odlična svirka, još bolja atmosfera i druženje. Svakako veče za pamćenje. Nekada je kraljevačka pank/hc scena bila jedna od najznačajnijih na ovim prostorima, o čemu govori i knjiga našeg gitariste Vojkana koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, a verujem da će uz pomoć mladih snaga ponovo zauzeti svoje mesto – kaže Đorđe, jedan od organizatora festivala i gitarista „Sedativa“.

Tri benda koja su nastupila su se lepo stilski uklopila, ima tu prostora da se saradnja proširi, a svi se nadamo da će festival živeti još mnogo godina.

Izvor: novosti.rs

Preporučene Vesti