Samostalni referenti 24. rođendan slave koncertima u Beogradu i Novom Sadu

Beogradski ska-pank bend Samostalni referenti obeležiće 24 godine postojanja rođendanskim koncertima 7. februara u Novom Sadu u klubu Dom B-612, i 8. februara u Beogradu u klubu Elektropionir. 24 godine ludila na bini, samostalni matorci, postali su fini. Samo lepe teme provlače kroz pesme, rođendansko slavlje propustiti se ne sme.

Samostalni referenti, Foto: Marko Ristić

K’o što tradicija nalaže biće tu i gosti, set lista hitova da razmrdate kosti. Išijas, lumbago, u kolenu voda, karte su u prodaji dok se ne rasproda – najvaljuju Referenti, u svom prepoznatljivom stilu, rođendanske svirke koje će i u Novom Sadu i u Beogradu okupiti na stotine obožavalaca željnih dobre ska-pank žurke.

Važe za jedan od najdugovečnijih ska-pank bendova u Srbiji i u regionu i za 24 godine postojanja imali su na stotine uspešnih solo nastupa, ali i učešća na brojnim festivalima. Njihovi rođendanski koncerti postali su tradicija koju poštovaoci ovog zvuka ne propuštaju.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu dostupne su po pretprodajnoj ceni od 400 RSD u Mungos CD shopu. Na veče koncerta, na ulazu u klub koštaće 600 RSD.Ulaznice za koncert u Beogradu mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 RSD u kafeu Šikarica. Na ulazu u klub na veče koncerta koštaće 700 RSD.

Izvor: telegraf.rs

Preporučene Vesti