Marko Louis najavio nastavak turneje “Beskraj”

Marko Louis, jedan od najvećih novih talenata u regionu, vratiće se u Zagreb u sklopu turneje “Beskraj” koja je započela iz Banje Luke u novembru prošle godine.

Nakon Banje Luke nastupio je u Nišu, Somboru i Skoplju, a najavio je i nove susrete s publikom. Prva sledeća stanica je Novi Sad gde će 23. februara nastupiti u Srpskom narodnom pozorištu, a potom 13. marta dolazi u Sarajevo i Brew Imperial Society. Krajem istog meseca, 26.3., na rasporedu je Kombank dovrana u Beogradu, a april je rezervisan za Ljubljanu (Orto bar, 23.4.) i Zagreb.

U glavni grad Hrvatske vraća se nakon uspešnog koncerta održanog 29. novembra 2018. godine u malom pogonu Tvornice kulture. Ovaj kultni koncertni prostor i sada će biti mesto novog susreta s hravtskom publikom koja ga još upoznaje.

“Turneja se nastavlja i imamo konačno sve datume. Sledeća stanica je Novi Sad. Ulaznice za Beograd i Novi Sad već su u prodaji, a tokom nedelje kreće prodaja ulaznica za Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu. Mnogo se radujem i brojim dane”, napisao je Marko Louis na društvenim mrežama.

Marko Louis, sin legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, objavio je do sada tri solo albuma, “Shine on Me”, “Bskraj” i “Euridika”, a iza njega su i saradnje s brojnim drugim muzičarima od kojih se posebno ističe ona s Božom Vrećom.

Izvor: music-box.hr

Preporučene Vesti