“Lavfest” nominovan za nagradu za najbolji regionalni festival

Nakon što je zasluženo dobio nagradu za najbolji regionalni festival u 2018. godini, najveći festival elektronske muzike u Srbiji, pa i u čitavom regionu, vrnjački „Miler Lavfest“ ponovo je nominovan za to prestižno priznanje.

Nominaciju za titulu, Lavefest deli sa još četiri festivala iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a konačnog pobednika odrediće publika svojim glasanjem do 29. februara, dok će svečana dodela nagrada biti održana 19. marta u Zagrebu.

Prema rečima organizatora ovogodišnja nominacija predstavlja veliku čast i odgovornost da se odbrani tituala najboljeg muzičkog festivala u regionu.

Ovogodišnji, 14. po redu “Miler Lavefest“, održaće se od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a rekordan broj ulaznica prodat je i pre objave takozvanog „lajn-apa“ što, ističu organizatori, pokazuje veliko poverenje koje posetioci imaju u ovaj festival.

Druga faza prodaje ulaznica uveliko traje i, prema trenutnim prognozama, ograničeni kontigent od 2.000 trodnevnih karata, po specijalnoj ceni od 24 evra, biće rasprodat i pre 14. februara u ponoć kako je prvobitno planirano.

Izvor: novosti.rs

Preporučene Vesti