Božo Vrećo oduševio Beograđane

Kada se talenat rodi, on naprosto mora da pronađe put kako bi dodirnuo srca drugih ljudi. Fenomenalni muzičar raskošnog talenta Božo Vrećo je u subotu veče dotakao srca hiljada ljudi u prepunoj dvorani Sava Centra u Beogradu.

Božo Vrećo, Foto: Nemanja Đorđević

Koncert koji je trajao više od dva ipo sata, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prizvuk bosanskih sevdalinki u kombinaciji sa džezom i bluzom, ali i izvorni orijentalni zvuk Boža Vreću učinili su prepoznatljivim na muzičkoj sceni.

 Satkan od čiste emocije, ovaj nesvakidašnji umetnik ostavio je na sceni dušu, a za uzvrat je, kako je rekao, dobio ljubav koja nema granice.

Fenomenalan koncert započeo je pesmom „Aladža“, pojavivši se u beloj haljini sa vencom na glavi, noseći sa sobom seno koje je prosuo po sceni. Nizali su se hitovi „Crne oči“, „Ljubav nikom ne dam“, „Lejlija“ i mnogi drugi. Iz numere u numeru ovaj energični Bosanac publiku je dovodio čas do suza, čas do euforije i radosti. Emocije su se smenjivale i stvarale doživljaj magije koju Vrećo donosi gde god se pojavi.

-, u životu se desi trenutak, zaljubimo se, pa se razočaramo, pa se zapitamo je li ona prava osoba, a uglavnom pogrešimo. Onda sednete i napišete pesmu – rekao je Božo i zapevao numeru „Dragi“.

Pred kraj koncerta na sceni mu se pridružio i specijalni gost, Vasil Hadžimanov. Prateći Boža na klaviru, zajedničkim snagama izveli su njihov veliki hit „Ko li noćas miluje ti kosu“.

Vrećo je koncert završio svojim najvećim hitom „Pandora“ kojim je atmosferu u sali doveo do usijanja. Gromoglasan aplauz kojim je ispraćen sa scene ovog sjajnog umetnika doveo je do suza. Jedno je sigurno, koncerti Boža Vreće su neponovljiva iskustva kakva se retko doživljavaju što ga smešta u red istinskih umetnika.

Izvor: vesti-online.com

Preporučene Vesti