Aleksandra Radović: Nije sve u trendingu

Pretposlednjeg dana prošle godine, Aleksandra Radović objavila je novu pesmu, a za koji dan izlazi njen album. „Ne želim da se priklonim trendovima, još uvek pevam o onoj staroj ljubavi koju pamtimo, o trudu u ljubavi, o pogledu, treptaju srca“, poručuje cenjena srpska kantautorka.

Na poslovnom planu u 2020. godinu pevačica je ušla na najbolji mogući način.

„Bio je jedan singl u međuvremenu, ali prošlo je skoro tri godine od izlaska prethodnog albuma, što je za mene super. Ovo je u rekordnom roku novi album koji je napravljen i snimljen. Pesma je najavila album koji izlazi do Dana zaljubljenih“, najavljuje Aleksandra Radović. 

Aleksandra Radović, Foto: Instagram

Cela ekipa koja je radila na albumu, ističe pevačica, „dala se mnogo“ u umetničkom i muzičkom smislu.

„Radujem se novim pesmama. Kad se ljudima dopala Gde ćeš ovu noć, onda verujem da će im se ovaj album još više dopasti“, navodi gošća Beogradske hronike. 

Pesme koje izvodi, Aleksandra retko hvali u javnosti. Ovog puta to nije tako.

„To sam ja. Seta koju ja definitivno imam u svom biću. Još uvek pevam i pričam o onoj staroj ljubavi koju pamtimo, o trudu u ljubavi, o požrtvovanju, iščekivanju nečega, o pogledu, treptaju srca…“, objašnjava Radovićeva.

Komentarišući koliko je teško ostati dosledan sebi, održati kvalitet, a biti drugačiji, cenjena umetnica istakla je da to pokušava da uradi u produkcijskom smislu.

„Ja sam to što jesam i ne želim da pobegnem od toga. Ne želim da se priklonim trendovima. Mislim da toga ima na pretek, svi su u nekom trendu, a meni je važno da moje pesme ostanu i, za nekih par decenija, kad mene ne bude bilo, da mladi ljudi neku od mojih pesama obrade i da kažu da je postojala neka žena koja je živela za muziku. Nije sve u trendingu“, poručila je Aleksandra.

Izvor: rts.rs

Preporučene Vesti