Aiming for Enrike dolazi u Beograd i Novi Sad

Norveški duo Aiming for Enrike održaće premijerni nastup u Srbiji – 17. februara 2020. godine u Atom Akademiji u Beogradu sa početkom u 20h, u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke. Dan kasnije gostuju i u novosadskom Domu kulture.

Aiming for Enrike je eksplozivni, genijalni duo virtuoza iz Osla koji uspeva da stvori izuzetno uzbudljiv, ekscentrični univerzum pomoću jednog bubnja, više međusobno povezanih gitarskih pojačala i niza pedala i loop efekata.

Muzički svet ispunjen džezom, uz dodatne primese noisa, postpunka i funka. Sa sigurnošću se može reći da je duo Aiming for Enrike slavu stekao zahvaljujući frenetičnim, divljim i atraktivnim koncertima kojima su mogli svedočiti fanovi u Sjedinjenim Američkim Državama, Indiji, Japanu, Češkoj, Norveškoj, Engleskoj i Nemačkoj tokom poslednjih godina.

Nekada je bend Aiming for Enrike eksperimentisao bučnim muzičkim transformacijama ifrenetičnim zvučnim , ali sada su fokus usmerili ka klubovima i plesnom podijumu. Rezultat je dasve izgleda mnogo futurističkije, mnogo više funky. Ovoga puta, inspiraciju su pronašli kod muzičara kao što su Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA i Mr. Oizo, odnosno u serijama ifilmovima poput “Stranger Things, Blade Runner i Interstellar.

Preporučene Vesti