“Straight Mickey and the Boyz” objavili novi album: Stigao je “Čovek koji ima obaveze”

Koncertna promocija zakazana je za 1. januar 2020. u beogradskom klubu “Elektropionir”.

Straight Mickey and the Boyz, Foto: Promo

Grupa Straight Mickey and the Boyz objavili su novi album posle četiri godine, a zove se “Čovek koji ima obaveze”. Koncert na kom će ga promovisati pripremaju za 1. januar 2020. u beogradskom klubu “Elektropionir”.

Album donosi devet novih pesama i dva bonusa: “Haos radi” i “Dalek svet”.

Za sada je dostupan u fizičkom obliku kao CD, ali i na svim digitalnim platformama Deezer, iTunes, Spotify, YouTube.- I zaista, na prvo slušanje, možda bi ovaj album tako i zazvučao, da nema notu čudnog magnetizma koja vas tera da kliknete na play opet i opet i opet, dok ga jednostavno čitavog ne stavite na repeat. U najboljem maniru svojih živih nastupa, jam-ovanje su preneli i u studio tako da svaka pesma zvuči kao iznenađenje, pa nikada ne znate šta sledi, ali ono što se dogodi je baš to što je i trebalo. I da… Ma kako da je “zakamuflirana”, dobra pesma se prepozna. Vredelo je čekati četiri godine – objašnjava Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202.

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije uspešno nastupa po celom regionu.

Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa ni malo ne čudi zašto im se novi, drugi album, zove “Čovek koji ima obaveze”.

Stereotipni izgovori kojima se većina ljudi služi u današnje vreme, nedvosmisleno ukazuju na nemoć pojedinca da se izbori sa savremenim okovima društva kojem i sami pripadamo. Zato vas pozivamo na novogodišnju koncertnu promociju novog izdanja 1. januara 2020. u Elektropioniru – bez izgovora za nedolazak – kroz smeh ističu članovi SMATB-a, Miki, Bole i Danilo.

Izvor: telegraf.rs

Preporučene Vesti