U Luci Beograd – petodnevni novogodišnji maraton od 27. decembra

Petodnevni novogodišnji maraton “Central Dance Event 2020”, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd u periodu od 27. do 31. decembra donosi svim ljubiteljima klupskog zvuka zabavu i provod, uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene.

Na Festivalu nastupaju Hot Since 82, Chris Liebing, Deborah De Luca, ARTBAT, Charlotte De Witte i Tiga, kao i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Bokee, Coeus, Wise D & Kobe, Kid Kimi, Mark Wee, Nikola Mihailović, Roxa, i gost iz Makedonije Flooder.

Foto: CDE

Festival otvara „dip tek“ zvezda Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata u petak, 27. decembra.

Te večeri, domaću podršku pružaju Andrew Meller, producentski trojac IDQ i predstavnik mlađe generacije Roxa.

Sledeće večeri, 28. decembra, u saradnji sa Apgrejdom, nastupa hariznatični tehno pionir Chris Liebing, a društvo mu pravi mlada zvezda Ilija Đoković, tehno veteran Mark Wee i predstavnik mlađe generacije di-džej Kid Kimi.

Harizmatična Italijanka Debora de Luka debitovaće na “Central Dance Event 2020”, u nedelju 29. decembra a iste večeri pridružiće joj se duo „Artbat“ iz Ukrajine.

Za zagrevanje te večeri, zadužen je Coeus, deo „Afterlajf“ ekipe koji je nedavno nastupao sa ukrajinskim dvojcem u Amsterdamu.

Belgijska di-džej zvezda Charlotte de Witte, nastupa u ponedeljak 30. decembra. Njoj će se pridružiti Lea Dobričić, Flooder i Nikola Mihajlović.

Foto: CDE

Kanadski di-džej i vokalista Tiga nastupa u novogodišnjoj noći. Tiga je više od 25 godina u muzičkoj industriji. Njegov rezime obuhvata tri solo albuma i hitove poput Sunglasses At Night, Pleasure From The Bass, You Gonna Want Me, Hot In Herre, Ocean Drive, Louder Than A Bomb, Bugatti, koji su mu obezbedili svetsku slavu.

U „najluđoj noći“, nastupaju i Marko Nastić, Marko Milosavljević, Bokee i Wise D & Kobe.

Ulaznice su dostupne na Cooltix onlajn platformi i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

Izvor: rts.rs

Preporučene Vesti