Aplikacija “Radio uživo Srbija” među TOP 10 na Google Play-u

Google Play je nedavno među istaknutim aplikacijama u ovoj prodavnici izdvojio aplikaciju Radio uživo Srbija, izdavača Radio Expert iz Kragujevca. Aplikacija Radio uživo Srbija je dobila oznaku #6 najpopularnije besplatne u kategoriji muzika i audio, čime se probila u TOP 10 najpopularnijih besplatnih aplikacija u ovoj kategoriji.

Tokom svog postojanja od dve i po godine ova aplikacija dostigla je 300.000 instalacija i trenutno ima visoku ocenu 4,8 što govori o kvalitetu i pouzdanosti ove aplikacije.

Aplikacija je napravljena za slušanje radio stanica iz Srbije putem interneta. Uz pomoć nje moguće je slušati više od 400 srpskih radio stanica bilo gde u svetu. Moderno je dizajnirana, ali opet veoma jednostavna za korišćenje. Što je najbitnije, emitovanje radio stanica je stabilno i uvek dostupno, bez prekida i grešaka.

Aplikacija “Radio uživo Srbija”, Foto: Promo

Osnovne opcije aplikacije su stanice, žanrovi, gradovi, nedavno i omiljene koje se nalaze u samom vrhu ekrana čime je veoma olakšano korišćenje aplikacije i lako pronalaženje željene radio stanice.

Opcija omiljene je mesto gde možete napraviti svoju listu radio stanica koje najčešće slušate kako bi vam uvek bile na dohvat ruke.

Aplikacija poseduje i dodatne opcije koje takođe mogu biti od koristi. Jedna od njih je mogućnost zakazivanja gašenja aplikacije koja služi da se aplikacija ugasi posle određenog vremana ako radio stanice slušate pre spavanja na primer.
Trenutno je ovo aplikacija sa najviše radio stanica iz Srbije, a broj radio stanica svakog dana raste. Narodna muzika, pop ili rok izbor je vaš!

Aplikaciju možete preuzeti na Google play strani Radio Uživo Srbija, a, takođe, postoji verzija i za Apple store Radio Uživo Srbija, kao i veb verzija pomoću koje možete slušati radio stanice iz Srbije preko vaših računara Radio stanice Srbija.

Izvor: Promo

Preporučene Vesti