26. APRIL - SVETSKI DAN INTELEKTUALNE SVOJINE2017-04-26| Izvor: www.zis.gov.rs


Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, organizovaće danas proslavu Svetskog dana intelektualne svojine.

Na skupu u Zavodu za intelektualnu svojinu govoriće šef Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji, gospođa Tanja Miščević, v. d. direktora Zavoda za intelektualnu svojinu, gospodin Vladimir Marić, i pomoćnik ministra za međunarodnu saradnju i evropske integracije u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, gospodin Viktor Nedović.

Početak svečanosti u svečanoj sali Zavoda za intelektualnu svojinu, na adresi Kneginje Ljubice br. 5, zakazan je za 14 časova.


Pogledajte vest na sajtu TELEGRAF.RS


Izvor: TELEGRAFNOVOSTI


2017-06-21 | Svetski dan muzike biće danas obeležen u Srbiji i svetu nizom besplatnih koncerata, Nagradnim igrama, i muzičkim akcijama.

Prvi dan leta, 21. jun, posvećen je Svetskom ...2017-06-21 |

Još dva poglavlja otvorena

Na šestoj Međuvladinoj konferenciji u Luksemburgu, Srbija je juče otvorila još dva poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom. U pitanju su poglavlje ...2017-06-08 |

Potrebno vam je znanje o muzičkoj industriji?

U našim sveobuhvatnim resursima i izveštajima možete naći sve – od analiza vezanih za muziku u digitalnom formatu ...2017-06-05 | - Nemamo ni jedno sporno pitanje sa Evropskom unijom o Poglavlju 7. Iz skrininga 2015. godine, videli su sve zakone koje smo tada planirali, ali i našu ...